Services en producten

Airco producten

Naast het servicen van uw Aircosysteem levert de Aircoman ook andere Airco-producten voor zowel de particuliere markt alsmede de automotive sector.

Motip Airco Refresh

Last van een duffe lucht in uw auto? Dit komt door schimmel op de condensor, die vaak in de winter ontstaat doordat uw airco minder is gebruikt. Deze schimmel zorgt niet alleen voor een onaangename geur maar is tevens slecht voor de gezondheid en kan hoofdpn en duizeligheid veroorzaken.

Laat ieder jaar uw interieur opfrissen met een Airco Refresh behandeling.Verkrgbaar in de geuren Lavendel, Lemon, Potpourri, Orange en Appel.

R134a Super Stop Lek

R134a Super Stop Lek is een gepatenteerd aerosol systeem, ontworpen om lekken te dichten. In zowel METAAL als RUBBER DELEN van een A/C systeem.

Ondanks dat Super Stop Lek geen garantie biedt op het volledig afdichten van lekkage’s is Torralin Super Stop Lek uit recente testen als beste uit de bus gekomen.

R134A Retrofit Kit

Voor professioneel gebruik. Snel converteren van het oude R12 systeem naar het nieuwe R134A systeem. Bevat: spuitbus met retrot olie met speciale toevoegingen, Stop lek en O- ring conditioneer. Bevat uiteraard hoge- en lage druk retrot koppelingen, stickers met uitgebreide instructies.